Wanneer komt u bij ons langs?

De leukste groepsuitjes, familiedagen en personeelsfeesten vindt u bij Prince Heerlijk. Keuze uit verschillende groepsactiviteiten, alles op maat, eet- en drinkmogelijkheden en alles onder één dak. Ook kunnen er bbq’s of high tea’s worden georganiseerd. Kortom, de perfecte uitvalbasis voor een uitstapje in de Betuwe. Vraag naar de mogelijkheden!

Voor ieder wat wils!

Groeps
uitjes

Familie
activiteiten

Personeels
uitjes

Verswinkel

We verwelkomen u graag in onze winkel

Een overzichtelijke plek waar we allerlei lekkernijen aanbieden uit de streek. Producten worden puur en vers gepresenteerd en het verhaal erachter wordt verteld. Klanten proeven de kwaliteit van onze producten. Prince Heerlijk is een plek waar producten met zorg voor u worden geproduceerd en ingepakt.

Theetuin

Ontdek onze lekkerste (streek) producten op het terras

Heeft u een wandeling of fietstocht gemaakt door de Betuwe? Of loopt u via het Erichemse klompenpad over ons bedrijf? Onze theetuin met het gezellige terras is de ideale plek om even uit te rusten. We serveren u graag een kopje koffie of onze speciale vruchtenthee met een overheerlijk stuk van de Prince Heerlijk gemaakte taart. Of wat dacht u van een lekkere lunch? Bekijk hier onze lunchkaart>

Klompenpad

Het Erichemse klompenpad

Ontdek het mooie buitengebied van Erichem en omstreken. Tijdens de mooiste wandelroute over het boerenland, geniet u van de combinatie cultuur en natuur. Het klompenpad bevat unieke wandelpaden langs de vele weilanden, fruitboomgaarden, historische bouwwerken en andere agrarische ondernemers in de buurt.

Fietsnetwerk

Ontdek onze prachtige streek op de fiets!

Goed nieuws, fietsliefhebbers! Prince-Heerlijk is officieel afstapmoment op de thematische fietsroutes van Fietsnetwerk.nl! Fiets één van de prachtige fietsroutes door de omgeving en geniet bij ons van een welverdiende pauze. Onze heerlijke gerechten staan voor je klaar! Altijd met een mooie herinnering naar huis!

Kijk snel op de website Afstapmoment Verswinkel Prince Heerlijk – Erichem (fietsnetwerk.nl) en geniet van uw fietstocht!