Dat smaakt naar meer!

Bent u wel eens bij verswinkel Prince Heerlijk geweest? Een sfeervolle winkel op een fruitbedrijf, een gastvrij ontvangst en heerlijke producten. De passie letterlijk en figuurlijk proeven in een prettige omgeving die vol zit met inspirerende verhalen en unieke producten. Waar menselijke maat, samenwerking, kleinschaligheid en pure natuur de boventoon voert.

Even voorstellen

Prince Heerlijk in Erichem heeft op 4 april 2015 haar deuren geopend. Het is een combinatie van een verswinkel met lekkere, creatieve, vaak lokaal geteelde ambachtelijk producten. Prince Heerlijk heeft haar roots in de fruitteelt en ligt midden in het fruitteeltcentrum van Nederland; vlak bij de afrit van de autosnelweg A15 en onder de rook van fruit-stad Tiel en het historische stadje Buren. Logisch dus dat fruit centraal staat om zowel de verswinkel als de theetuin.

Even uitrusten?
Genieten van de natuur?

Maak je een wandeling of fietstocht door de Betuwe? Of loop je via het Erichemse klompenpad over ons bedrijf? De Prince Heerlijk theetuin met het gezellige terras is de ideale plaats om even uit te rusten. We serveren je graag bijvoorbeeld een kopje koffie of onze speciale vruchtenthee met een overheerlijk stuk van de speciaal voor Prince Heerlijk gemaakte taart van rode peren!! Een heerlijk glas appel-, kersen- of aardbeiensap kan natuurlijk ook

Wat serveren we op
ons terras?

Op het terras serveren we onder andere: Koffie, Thee, Chocolademelk, Diverse smaken fruitsap, Fris, Gebak, Canoli’s, Verse belegde broodjes, Wraps, Salades, Tosti’s, Uitsmijters en Huisgemaakte Soepen!

Producten klaarzetten
en ophalen

Er zijn dagen dat u bijna geen tijd heeft om boodschappen te doen. Of u wilt er gewoon zeker van zijn dat alle producten nog beschikbaar zijn. Prince Heerlijk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u snel en prettig uw dagelijkse Boodschappen kan blijven doen. Per mail kunt u een boodschappenlijstje doorgeven, met datum waarop u deze wilt ophalen. Wij zoeken de boodschappen met zorg voor u uit en zetten ze klaar, zodat u binnen 5 minuten weer op weg bent.

Eigen kweek

De meeste producten die u terugvindt in de verswinkel van Prince Heerlijk worden in eigen beheer geproduceerd. Zo komen veel fruitproducten uit de eigen boomgaarden of zijn producten als vruchtensap met eigen ingrediënten verwerkt. De overige producten komen veelal uit de buurt, zoals de kaas van de Buitenhoeve uit Haaften of het scharrelvlees van slager Arisse uit Beesd. Onze producten komen altijd vers van het land en worden milieubewust en diervriendelijk geproduceerd.