De lekkerste streekproducten van de Betuwe

Wij zijn Prince Heerlijk. Aangenaam.

Streekwinkel en zomerterras Prince Heerlijk

Heb jij al zin in een vers aardbeientaartje?

Prince Heerlijk in Erichem heeft op 4 april 2015 haar deuren geopend. Prince Heerlijk is een combinatie van een streekwinkel met lekkere, creatieve, vaak lokaal geteelde, ambachtelijke producten. Prince Heerlijk heeft haar roots in de fruitteelt en ligt midden in het fruitteeltcentrum van Nederland; vlakbij de afrit van de autosnelweg A15 en onder de rook van fruit-stad Tiel en het historische stadje Buren. Logisch dus dat fruit centraal staat in zowel de streekwinkel als de theetuin.

De place-to-be in de Betuwe #prince-heerlijk

Even uitrusten? Genieten van de natuur?

Maak je een wandeling of fietstocht door de Betuwe? Of loop je via het Erichemse klompenpad over ons bedrijf? De Prince Heerlijk theetuin met het gezellige terras is de ideale plaats om even uit te rusten. We serveren je graag bijvoorbeeld een kopje koffie of onze speciale vruchtenthee met een overheerlijk stuk van de speciaal voor Prince Heerlijk gemaakte taart van rode peren!! Een heerlijk glas appel-, kersen- of aardbeiensap kan natuurlijk ook

Producten klaarzetten en ophalen!

Heb je weinig tijd? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat alle producten die je zoekt beschikbaar zijn? U kunt per mail uw boodschappenlijstje doorgeven en ons laten weten wanneer u dit op wilt halen. Wij zoeken alles bij elkaar en laten je weten wanneer jouw boodschappen klaar staan om afgehaald te worden. Kijk voor een overzicht van onze producten op de pagina Producten.

Wat serveren we op ons terras?

Op het terras serveren we onder andere: Terraskaart- Koffie, (Vruchten)Thee, Diverse smaken fruitsap, Vruchtensecco’s, Fruitbier, Appel- en perentaart, Aardbeientaartje, Oma's cake; de echte, door onze oma uit Rumpt gebakken cake, Verse belegde broodjes, Tosti's en Diverse huisgemaakte soepen!

Wat vind je in onze streekwinkel?

In de streekwinkel verkopen we heerlijke verse groente en fruit, ambachtelijk gemaakte zuivelproducten, vruchtensappen, jams, secco’s en andere verwerkte producten.

Ken jij deze gezegde?