In het voorjaar komt het nog weleens tot vorst en dat kan funest zijn voor bloeiende fruitbomen. Om te voorkomen dat opengaande knoppen en bloesem bevriezen spuiten wij de bomen nat met water. Het klinkt gek, maar juist het bevriezen van dit water op de knoppen en bloesem voorkomt dat de toekomstige vrucht beschadigd raakt. Het ijs vormt een beschermlaagje rondom de takken. Het isoleert waardoor de kou de knoppen en bloesem niet kan bereiken. En natuurlijk ziet het er prachtig uit.

post-image-1400
oktober 2023

De mooiste kerstpakketten voor 2023

De mooiste kerstpakketten bestel je bij Prince Heerlijk

Het is weer zover, de nieuwe kerstpakketten zijn vanaf nu weer te bestellen bij Prince Heerlijk. Wordt het genieten van een warme winteravond, Hollands Trots of een van de luxe pakketten rondom het Betuws Borrelen. Download hier onze complete lijst voor 2023

 

post-image-1343
juli 2023

Nog even genieten van heerlijke verse kersen

 

Ze zijn er nog zo’n twee weken. Heerlijk verse kersen. Verkrijgbaar bij Prince Heerlijk. Vers geplukt door onze enthousiaste medewerkers.

post-image-1338
juni 2023

Het aardbeienseizoen is weer geopend

Het is weer zover. Overheerlijke aardbeien vers van eigen teelt. Met liefde geplukt. Nu verkrijgbaar in onze winkel.

post-image-1289
maart 2023

Bestellijst pasen 2023

Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om er een complete en heerlijke lijst van te maken. Dit voorjaar hebben we wat oude vertrouwde toppers op de lijst, maar ook heel veel nieuws zoals: Voorgerechtjes, Asperge gerechten, verse soepen & zoete lekkernijen. Van allerlei lekkers voor de paastafel. Kijk rond op de lijst, als u vragen heeft stel deze gerust, of kom langs in de winkel om samen met ons uw paasmenu samen te stellen. Wij hebben zin om voor u aan de slag te gaan!

Download of bekijk hier de lijst: Pasen2023_princeheerlijk

Direct bestellen kun je hier!

post-image-1228
december 2022

Kerst bij Prince Heerlijk

Bij Prince Heerlijk bent u aan het juiste adres voor uw heerlijke schotels, maaltijden, salades en ga zo maar door. Samen met onze leveranciers hebben wij ons best gedaan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en er thuis gezellige dagen van te maken. Van de Kerst brunch, naar de Borrel, om vervolgens (Prince-) Heerlijk te gourmetten. Het kan allemaal met onze vooraf samengestelde pakketten. Bekijk Bestellijst 2023

 

Bestel nu eenvoudig online via het online bestelformulier>