Fietsroutes Gelderland

puur genieten

Fietsroutes Gelderland

Er zijn vele mooie fietsroutes in Nederland, maar fietsen in Gelderland staat toch wel bovenaan het verlanglijstje voor veel mensen. Prince Heerlijk is de ideale uitvalsbasis voordat je gaat fietsen in de natuur. Of je nu een gezellige familiedag wilt beleven of op zoek bent naar een leuke locatie voor een groepsuitje of personeelsfeestje. Wij ontvangen je gezelschap met een kopje koffie, thee of fris en een lekker stuk vruchtentaart of een broodje. Er kan nog veel meer voor je georganiseerd worden. Neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen!

Route om te fietsen in Gelderland

Er liggen diverse mooie fietsroutes in de omgeving van Prince Heerlijk. Zo kun je prachtige fietstochten door de Betuwe maken. Deze streek is prachtig gelegen tussen de rivieren de Waal, de Neder-Rijn en de Lek. Fiets door de prachtige oer-Hollandse natuur en geniet naderhand van een lekker stuk gebak, een van onze huisgemaakte smoothies of sappen of een gezellige high tea. Als je van plan bent om met je familie, collega’s of vrienden bij ons te genieten van een high tea of BBQ kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen op ons sfeervolle zomerterras. Ook voorzien we je graag van advies met betrekking tot de mooiste route om te fietsen.

Activiteiten rondom Prince Heerlijk

Streekwinkel Prince Heerlijk is gevestigd in het pittoreske Erichem. In het natuurrijke buitengebied kun je naast fietstochten ook goed wandelen. Er lopen unieke wandelpaden langs de groene weilanden en fruitboomgaarden. Onderweg kom je langs historische bouwwerken en word je vriendelijk begroet door de agrarische ondernemers in de buurt. Het is een aanrader om een wandeling over het klompenpad te maken. De route is verkrijgbaar in onze streekwinkel en is geschikt voor het hele gezin. Na of voor de wandeling kun je bij ons terecht voor een drankje en een versnapering.

fietsroute-2
leeg
wandel-route